Selectie


Soepel, vlot, technisch perfect en met veel plezier. Zo voer je als turnster op de toestellen je oefeningen uit. Je traint om steeds leniger en soepeler te worden. Die souplesse en dat plezier in turnen kun je krijgen als je lid wordt van de damesturnselectie van gymnastiekvereniging Achilles.


Iedere jongen of meid met talent kan meedoen aan turnen. Je kunt niet zomaar lid worden van de selectie je wordt door de leiding van de groepen gevraagd of je deel wil gaan nemen aan de selectie. Je hoeft dan nog geen ster te zijn op de brug, de balk of de vloer, maar dat kan je wel worden.


Binnen het turnen zijn er verschillende niveaus. Bij elk niveau kun je meedoen aan wedstrijden, zoals de onderlinge wedstrijden of wedstrijden op regionaal- of landelijk niveau.Jongensturnen selectie


Vind jij het ook zo gaaf om salto’s te maken en in de ringen te hangen? Dan moet je zeker bij het jongensturnen komen kijken. Voor turnen heb je kracht en lenigheid nodig. Daar werken we aan tijdens de les.


Wat denk je van een radslag, een handstand of misschien wel een salto, een handstand in de ringen, voltige of een reuzenzwaai aan de rekstok?

In deze groep wordt met meer structuur supergave turnonderdelen aangeleerd.


Lijkt dit jou nou echt wat? Kom dan gewoon een keer kijken bij één van de trainingen!

       

Recreatief          (Pré-)Instap en Jong Talent           Selectie           Fitgym           MBvO 55+           Jazz Aerobic           Volleybal Heren