Iedereen weet dat beweging erg belangrijk is, je blijft in conditie en voelt je fit. En niet alleen daarom, maar ook het samenzijn en in groepsverband bewegen, trainen of spelen.


Leren bewegen op jonge leeftijd is ontzettend belangrijk. Kinderen leren begrippen als onder, boven, over, achter, links en rechts het best door mee te doen aan bewegingsspelletjes en leuke activiteiten. Bewegen in groepsverband draagt bij aan contact met leeftijdsgenootjes. Ze leren samen spelen, wachten op hun beurt en respectvol met elkaar omgaan. Plezier is hierbij erg belangrijk en als je het naar je zin hebt, leer je veel meer.

Kinderen die voldoende beweging krijgen hebben meer kans om gezond en evenwichtig op te groeien. Zij hebben relatief minder kans op ongevallen en zullen bij ziekte ook sneller herstellen. Ook zijn zij mentaal sterker. Conclusie: minder gezondheidsrisico’s.

Kinderen zijn dus nooit te jong om te beginnen met bewegen. Ouders beseffen niet altijd dat kinderen moeten leren hun lichaam te gebruiken. En juist ouders spelen een grote rol in het leren bewegen van hun kind. Zij zijn diegene die een keuze hebben; kinderen kunnen daar op latere leeftijd alleen maar dankbaar voor zijn.


Daarom biedt Gymnastiekvereniging Achilles voor iedereen beweging aan, dus twijfel niet, kom in ‘beweging’ en kom het proberen!

We bieden iedereen altijd een aantal proeflessen aan.


Graag tot ziens!

Recreatief          (Pré-)Instap en Jong Talent           Selectie           Fitgym           MBvO 55+           Jazz Aerobic           Volleybal Heren